Vesitornit

Vesitornit ovat kriittinen osa vesihuoltoinfrastruktuuria, ja niiden toimintavarmuus on elintärkeää. Tarjoamme korkealaatuista vesitornien huoltoa, joka varmistaa veden laadun ja turvallisuuden.

Tilaa kuntotutkimus Yhteystiedot

Miksi valita meidän kumppaniksi vesihuoltoon?

Miksi ammattilaiset luottavat usein meihin vesitornien huoltokumppanina? Syitä on monia, mutta ne kaikki keskittyvät palvelumme laatuun, ammattitaitoiseen tiimiimme ja sitoutumiseemme asiakkaidemme tarpeisiin.

 1. Kokemus ja Asiantuntemus: Ammattitaitoinen henkilöstömme on omistautunut vesitornien huoltoon. Pitkäaikainen kokemuksemme alalta takaa, että ymmärrämme vesihuollon haasteet ja tarjoamme tehokkaita ratkaisuja.
 2. Kattava Palveluvalikoima: Suomen Kaivohuolto tarjoaa laajan valikoiman vesitornien huoltopalveluita. Säännölliset tarkastukset, huollot ja korjaukset kuuluvat osaamisalueisiimme, varmistaen vesitorniesi optimaalisen suorituskyvyn.
 3. Luotettavuus ja Sitoutuminen: Olemme sitoutuneet tarjoamaan luotettavaa palvelua. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että hoidamme vesitornien huollon ammattitaidolla ja huolella, varmistaen vedenjakelun jatkuvuuden.
 4. Räätälöidyt Ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen vesitorni on ainutlaatuinen. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin, mikä tekee meistä joustavan ja asiakaslähtöisen kumppanin.
 5. Tyytyväiset Asiakkaat: Useat ammattiorganisaatiot ja yritykset ovat valinneet Suomen Kaivohuollon luotettavaksi kumppanikseen vesitornien huoltoon. Tyytyväiset asiakkaamme ovat paras todiste osaamisestamme.

Valitse Suomen Kaivohuolto vesitorniesi huoltokumppaniksi ja varmista, että vesi virtaa huippuluokan huolenpidon turvin. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme – olemme täällä varmistaaksemme vesihuoltosi sujuvuuden!”

Palveluitamme joita vesitorneihin tarjoamme

Valitsemalla meidät kumppaniksesi saat luotettavan ja ammattitaitoisen tiimin huolehtimaan vesitornisi parhaasta mahdollisesta toiminnasta.  Palveluitamme ovat mm:

 1. Säännölliset Tarkastukset: Huolehdimme vesitornisi säännöllisistä tarkastuksista varmistaaksemme, että kaikki järjestelmät toimivat optimaalisesti. Tunnistamme mahdolliset ongelmat ennen kuin ne muuttuvat suuremmiksi huoltotarpeiksi.
 2. Huollot: Vesitornien puhdistukset, desinfioinnit, pinnoitukset, laiteasennukset jne.
 3. Korjauspalvelut: Jos vesitornissasi ilmenee ongelmia, meillä on kokenut tiimi valmiina korjaamaan ne nopeasti ja tehokkaasti. Priorisoimme ongelmien ratkaisun minimoidaksemme mahdolliset häiriöt vesihuollossasi.
 4. Asiantuntijaneuvonta: Tarjoamme asiantuntijaneuvontaa vesihuollon parantamiseksi. Olemme käytettävissä vastaamaan kysymyksiin, tarjoamaan suosituksia ja auttamaan sinua optimoimaan vesitornisi toiminta.
 5. Räätälöidyt Ratkaisut: Ymmärrämme, että jokainen vesitorni on erilainen. Siksi tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja vastaamaan juuri sinun vesitornisi tarpeita ja erityispiirteitä.
 6. Kiireellinen Palvelu 24h/7: Vesihuollon ongelmat voivat ilmetä yllättäen. Tarjoamme kiireellisiä palveluita, jotka takaavat, että vesitornisi on nopeasti takaisin optimaalisessa toimintakunnossa.

Liästietoa palveluista:

Projektipäällikkö
Harri Paasovaara
harri.paasovaara@suomenkaivohuolto.fi
Puh. 041 313 7142

Ota yhteyttä

  Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn
  tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Suomen Kaivohuolto

  Suomen Kaivohuolto on turvallinen valinta

  Suomen Kaivohuolto Oy toteuttaa vesikaivojen huollot ja korjaukset ”avaimet käteen” -palveluna ympäri vuoden. Asiakaskuntaamme kuuluvat vesiosuuskunnat, maatilat, yritykset, kaupungit sekä yksityiset kotitaloudet.

  Lue lisää

  Tilaa uutiskirjeemme!

  Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa kaivoista ja niiden huoltamisesta!

   Täyttämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen markkinointirekisteriimme tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

   Ota yhteyttä

    Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn
    tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Vesitornienhuolto

    Vesikaivon kuntotutkimukset

    Toteutamme rengaskaivojen, porakaivojen sekä lähdekaivojen kuntotutkimukset veloituksetta ympäri Suomen.

    Tilaa kuntotutkimus

    Vesikaivohuollot

    Vesikaivojen huolto- ja korjaustoimenpiteillä saavutetaan laadukas talousvesi ympäri vuoden.

    Tutustu kaivohuoltoon

    Vesitornit

    Tarjoamme korkealaatuista vesitornien huoltoa, joka varmistaa veden laadun ja turvallisuuden.

    Tilaa kuntotutkimus

    Vesikaivon rakentaminen

    OneWell - All in One ratkaisu tekee vesikaivon hankinnasta helppoa ja nopeaa. Annamme vesikaivoillemme laatutakuun sekä veden riittävyydelle että sen laadulle.

    Lue lisää

    Kaivotekniikka

    Nykyaikainen kaivotekniikka varmistaa kiinteistöllesi pitkäikäisen ja toiminta-varman vedenjakelujärjestelmän.

    Lue lisää kaivotekniikasta

    Kaivotarvikkeet

    Kaivohuoltojen ohella palveluihimme kuuluvat kaivotarvikkeiden asennukset ja korjaukset. Meiltä löytyy laaja valikoima kaivotarvikkeita mm. kaivon kannet, kaivokalkit, pikabetonit, ilmaputket ja itsesäätyvät lämmityskaapelit.

    Tutustu valikoimaamme

    Vedensuodattimet

    Vedensuodattimet rengas- ja porakaivoihin sekä keskisuurin vedenottamoihin. Toteutamme myös asennukset ja huollot takuutyönä.

    Tutustu valikoimaamme

    Konetyöt

    Teemme kaivolle runkolinjat, asennamme routaeristykset, vedämme sähköt, oikaisemme renkaat, muokkaamme maat, putkitamme kaivot sekä toteutamme ojitukset ja rengastukset asiakkaan ja ennen kaikkea kaivon tarpeiden mukaisesti.

    Tutustu palveluihimme

    Verkostohuollot

    Kaivohuollon yhteydessä huollamme kiinteistön ja kaivon välisen runkoputkiston puhdistuksen. Toteutamme myös talon sisäisen käyttövesiverkoston puhdistuksen.

    Lue lisää menetelmistämme

    Desinfioinnit

    Kaivon desinfiointi tulee antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Kun tilaat maksuttoman kaivon kuntotutkimuksen, teemme sinulle halutessasi tarjouksen kaivon puhdistuksesta ja desinfioinnista.

    Tutustu palveluihimme

    Vesinäytteet

    Toteutamme vesikaivojen vesianalyysit kokonaispalveluna. Laboratoriomme auttaa sinua tutkimaan käytössä olevan vedenlaadun ja löytämään ratkaisut turvalliseen veden saantiin.

    Tilaa vesinäyte