Tarinamme

Meille töihin?

Tarina kaveruksista ja heidän intohimostaan puhtaaseen talousveteen.

Suomen Kaivohuollon tarina alkaa Keski-Suomesta kahdesta kaveruksesta, Jussi Ahokkaasta ja Matias Linnasta. Kaverukset aloittivat yrityksensä vuonna 2018 kartoittamalla ensin kuluttajien kaivoja. Jussi ja Matias huomasivat hyvinkin pian, että monet kärsivät puhtaan talousveden puutteesta ja että kaivojen kunnossapitoa oltiin usein laiminlyöty. Tämä innoitti heitä tarjoamaan kokonaisvaltaista kaivonhuoltopalvelua, joka tarjoaisi kuluttajille puhtaan ja turvallisen talousveden. Vuosien saatossa tiimi on kasvanut ja palvelutarjonta on laajentunut kaivojen kunnossapidosta myös vedenpuhdistusratkaisuihin ja vesinäytteisiin.

Tänä päivänä Suomen Kaivohuolto on yksi maan johtavista talousvesihuollon tarjoajista. Yrityksen perustajien visio on edelleen vahvasti läsnä: Haluamme varmistaa, että jokaisella on mahdollisuus puhtaan talousveden saantiin.

Näitä arvoja kannamme

Yhdessä menestyen

Meille yksilöt eivät ole vain instrumentteja työtehtävissään. Välitämme työntekijöistä aidosti ja pidämme toisistamme huolta kuuntelemalla ja toisiamme arvostaen. Meillä jokainen saa olla juuri sellainen, kuin on.

Annamme työntekijöillemme  välineet henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun. Jokaisella on mahdollisuus kehittyä työntekijänä ja ihmisenä. Tykkäämme haastaa niin itsemme, kuin toisiamme.

Sama välittäminen ja arvostus välittyy meistä jokaiseen kohtaamiseemme. Haluamme aidosti tuottaa jokaiselle asiakkaalle parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen.

Rohkeudella

Uskallamme luoda oman polkumme ja toimia suunnannäyttäjänä voimakkaassa kasvussa olevalla alalla.

Haluamme ylläpitää kykyä uudistua ja kehittyä jotta voimme tunnistaa ja vastata jokaisen asiakkaamme nykyisiin ja tuleviin tarpeisiin mahdollisimman kokonaisvaltaisesti. 

Olemme innovatiivinen toimija, joka ei pelkää haasteita ja uusiin asioihin tarttumista.

Luonnonvaroja arvostaen

Emme pidä luonnonvarojamme itsestäänselvyytenä. Suhtaudumme kaikkeen luontoon ja luonnonvaroihin liittyvään kunnioittavasti.


Hoidamme työmme aina mahdollisimman tehokkaasti ja ympäristövastuullisesti.

Pyrimme toiminnallamme lisäämään tietoisuutta hyvän talousveden alkuperästä ja merkityksestä. 

Tilaa uutiskirjeemme!

Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa kaivoista ja niiden huoltamisesta!

    Täyttämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen markkinointirekisteriimme tietosuojaselosteemme mukaisesti.

    Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.