Tule töihin

Katso avoimet paikat

Etsimme mukavia ja tunnollisia työkavereita

Toteutamme vesikaivojen huolto- ja peruskorjaustyöt ympäri vuoden. Oikein tehty vesikaivohuolto parantaa merkittävästi talousveden laatua sekä tuo kaivolle käyttöturvallisuutta. Huolletun kaivon veden laatu voi antaa myös talotekniikalle huomattavasti pidemmän elinkaaren. Vesikaivohuolto on suositeltavaa tehdä 5 vuoden välein ja veden laadun seuranta 3 vuoden välein.Suomen Kaivohuolto Oy toteuttaa kaivopumppujen ja muun kaivotekniikan toimitukset “avaimet käteen” -palveluna. Asiakaskuntaamme kuuluvat vesiosuuskunnat, maatilat, yritykset, kaupungit sekä yksityiset kotitaloudet.

Vesikaivojen vedentuotannossa käytettävä kaivotekniikka on hyvä valita ammattilaisen avustamana. Valinnassa otetaan huomioon useita eri tekijöitä, joiden pohjalta kokonaisuus voidaan rakentaa toimivaksi järjestelmäksi. Meiltä saat tilattua kaikki vesikaivoissa käytettävät laitteet paikalleen asennettuna. Yhteistyö alan johtavien tuotevalmistajien kanssa takaa asiakkaillemme varmatoimiset ja pitkäikäiset järjestelmät.

Suomen Kaivohuolto työpaikkana

Meillä teet töitä rennossa työyhteisössä, ja lähimmiksi työkavereiksesi saat toimitusjohtajan, kaksi muuta aluemyyntijohtajaa sekä asiakashankintajohtajan. Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta saat tukea muilta: tapaamme myynninjohtoporukalla kerran viikossa yhteisessä etäpalaverissa ja lisäksi pidämme huolta siitä että näemme säännöllisesti myös kasvotusten joko työn tai sitten vapaamuotoisemman tekemisen parissa.

Ainutlaatuiset tuotteet, joita on mukava myydä. Olemme maan suurin toimija kaivohuoltoalalla ja tuotepakettimme on ainutlaatuinen. Kilpailusta ei siis tarvitse huolehtia. Koska kaivohuoltojen tarve on Suomessa valtava, palveluillemme on suuri kysyntä, joka tekee niiden myynnistä helppoa.

Meillä on mahdollisuudet pitkäaikaiseen urakehitykseen. Tämänhetkisestä kaivohuoltojen tarpeesta pystymme hoitamaan vain murto-osan, eli firmamme kasvutarina on vasta alussa. Jos lähdet mukaan kasvamaan yhdessä kanssamme merkittävästä vastuuasemasta käsin, tarjoutuu sinulle tulevaisuudessa mahdollisuuksia tehdä vieläkin suurempia asioita mikäli innostusta ja motivaatiota vain riittää.

Nykyiset myyntiedustajat arvostavat työn vapautta ja itsenäisyyttä. Työ ei ole kelloon sidottua, vaan tulokset ratkaisevat. Saat siis itse määrittää omat työaikasi.

Avoin hakemus

  Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn
  tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.

  Tilaa uutiskirjeemme!

  Tilaamalla uutiskirjeemme saat hyödyllistä tietoa kaivoista ja niiden huoltamisesta!

   Täyttämällä lomakkeen hyväksyn tietojeni tallentamisen markkinointirekisteriimme tietosuojaselosteemme mukaisesti.

   Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.