Myyntiedustaja / myyntipäällikkö

Miltä kuulostaa aktiivinen myyntityö Suomen nopeimmin kasvavassa kaivohuoltoalan yrityksessä? Tule Suomen Kaivohuollolle myyntiedustajaksi tai -päälliköksi!

Etsimme uusia myyntiedustajia ja -päälliköitä vakituisiin työsuhteisiin eri puolille Suomea. Suurin tarve on tällä hetkellä Jyväskylän, Lahden, Lappeenrannan, Kuopion, Joensuun, Tampereen, Hämeenlinnan ja Uudenmaan alueilla, mutta töitä on tarjolla ympäri maata. Jos innostut itsenäisestä työstä ja sen mukanaan tuomasta vastuun ja vapauden yhdistelmästä, saatat hyvinkin olla etsimämme tekijä!

Mikä Suomen Kaivohuolto?

Suomen Kaivohuolto on Jyväskylän seudulla vuonna 2017 perustettu yritys, joka tarjoaa kotitalouksille ja yrityksille vesikaivojen huoltoja ja korjauksia ympäri Suomea. Olemme alan markkinajohtaja Suomessa ja kasvutahtimme on nopea. Palveluidemme kovan kysynnän vuoksi tarvitsemme nyt sinut vahvistamaan myyntitiimiämme.

Mitä työviikkoihisi meillä kuuluu?

Myyntiedustajana tehtävänäsi on myydä kaivojen huoltoja sekä vesinäytteiden tutkimuspalveluja myyntialueesi asiakkaille. Potentiaalisia asiakkaita ovat kunnallistekniikan ulkopuolelle jäävien alueiden asukkaat, joiden koteihin vesi tulee rengas- tai porakaivosta.

Työviikkosi koostuvat asiakaskäynneistä, joiden aikana toteutat asiakkaan kanssa kaivon kuntoarvion. Jos kuntoarviossa ilmenee tarve huollolle, teet asiakkaalle tarjouksen ja sopimuksen kaivon huoltamisesta. Sovittujen asiakaskäyntien yhteydessä käyt samalla alueen muiden asukkaiden luona selvittämässä heidän kaivojensa tilanteen. Asiakaskäyntejä teet noin 100 kilometrin säteellä asuinpaikastasi, ja niiden sopimisessa sinua auttaa erillinen asiakashankintatiimimme.

Yhden työpäivän aikana kohtaat jopa kymmenen potentiaalista asiakasta. Tavoitteesi on sama kuin kaikilla myyjillämme, eli kahdeksan tehtyä tarjousta viikossa.

Kun aloitat työt meillä, tutustut tuotepakettiimme koulutuksessa, joka räätälöidään lähtötasosi mukaan. Ensimmäisen viikon ajan kokenut myyjä kulkee mukanasi asiakaskäynneillä, jotta opit, miten kuntoarvio ja huoltosopimusten tekeminen käytännössä hoituvat.

Jos olet kokeneempi tekijä, voit ottaa vastuullesi myyntipäällikön roolin. Tällöin työhösi kuuluu myyntityön lisäksi oman alueesi myyntitiimin rakentaminen ja tukeminen sekä esimiesvastuu.

Mitä me tarjoamme?

Ainutlaatuiset tuotteet, joita on mukava myydä. Olemme maan suurin toimija kaivohuoltoalalla ja tuotepakettimme on ainutlaatuinen. Kilpailusta ei siis tarvitse huolehtia. Koska kaivohuoltojen tarve on Suomessa valtava, palveluillemme on suuri kysyntä, joka tekee niiden myynnistä helppoa.

Mahdollisuudet urakehitykseen. Tämänhetkisestä kaivohuoltojen tarpeesta pystymme hoitamaan vain murto-osan, eli firmamme kasvupotentiaali on suuri. Tämä avaa myös sinulle monenlaisia uramahdollisuuksia, sillä yrityksen kasvaessa tarvitsemme uusia tekijöitä vastuurooleihin.

Vapaan työn. Nykyiset myyjämme arvostavat työn vapautta ja itsenäisyyttä. Myyntiedustajan työ ei ole kelloon sidottua, vaan tulokset ratkaisevat. Saat siis itse määrittää omat työaikasi.

Työyhteisön tuen. Meillä teet töitä rennossa työyhteisössä, ja lähimmiksi työkavereiksesi saat noin kymmenhenkisen myyntitiimin. Itsenäisestä työnkuvasta huolimatta saat tukea muilta: tapaamme myyntiporukalla kerran viikossa yhteisessä etäpalaverissa, ja lisäksi kokoonnumme silloin tällöin yhteisille myyntireissuille jakamaan oppejamme ja rentoutumaan työn teon lomassa.

Kannustavan palkkauksen. Vastineeksi työpanoksestasi tarjoamme sinulle alkuun takuupalkan (vähintään 2 000 €/kk, myyntipäälliköllä vähintään 2 500 €/kk), kunnes pääset myyntityössä vauhtiin. Kun kauppoja alkaa syntyä, vaikutat ansioihisi provisiopalkkausmallimme kautta. Myyntiedustajamme keskiansiot ovat 4000-6000€ välillä.

Entä mitä odotamme sinulta?

 • Sinulta löytyy B-ajokortti ja auto.
 • Aiempi myyntikokemus ei ole välttämätöntä, mutta katsomme sen eduksi. Jos olet kiinnostunut myyntipäällikön tehtävistä, odotamme sinulta löytyvän jo jonkin verran suoramyynti- ja/tai esimieskokemusta.
 • Yhtä oikeanlaista taustaa ei ole, vaan kokonaisuus ratkaisee. Hae siis rohkeasti, vaikka sinulla ei vielä olisikaan aiempaa kokemusta alalta – tämän työn oppii tekemällä!
 • Pääasia on, että olet sosiaalinen, ahkera ja ratkaisukeskeinen tekijä, joka näkee epäonnistumisissakin mahdollisuuksia.
 • Nautit itsenäisestä työstä ja ymmärrät, että vapaan työn mukana tulee myös vastuu omasta tekemisestä.

Sinustako meille uusi myyjä? Hakeminen on helppoa!

Jos kiinnostuit meistä ja tunnistit itsesi kuvauksesta, laita hakemus tulemaan.

Työpaikkaa haet helposti jättämällä meille yhteystietosi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti oikeiden tekijöiden löydyttyä – älä siis aikaile turhia!

Jäikö jokin mietityttämään?

Myyntijohtajamme Antti ja Jani juttelevat kanssasi mielellään. Antin tavoitat numerosta 040 740 0757 tai sähköpostilla osoitteesta antti.korhonen@suomenkaivohuolto.fi ja Janin numerosta 040 658 5605 tai osoitteesta jani.lehtola@suomenkaivohuolto.fi.

Täytä hakemus

  Lähettämällä viestin hyväksyn henkilötietojeni käsittelyn
  tietosuojaselosteemme mukaisesti.

  Lomake on suojattu roskapostin estämiseksi Googlen reCAPTCHA-palvelulla, johon liittyy palvelun tietosuojaseloste ja käyttöehdot.